HOMMIKUSÖÖGI-CROISSANT’ID KREEMJA OMLETIGA

BAKLAŽAANIVÕIE

KOOSTISAINED:

2 portsjonit | Valmistamisaeg: 15 minutit |

4 muna
1 spl võid
2 värsket croissant’i
KITCHEN MASTERSi praetud baklažaani määret
soola
purustatud musta pipart
värsket spinatit või muud lehtsalatit

VALMISTAMINE:

Lõika croissant’id pikuti pooleks, et saaksid neile mugavalt omleti peale asetada. Soojenda croissant’e mõni minut praeahjus.

Klopi munad kausis ühtlaselt vahule. Kuumuta pann, sulata sellel või, vähenda panni all kuumus keskmisele tasemele ja vala munasegu pannile. Kui munamass hakkab hüübima, lükka seda õrnalt kaabitsaga panni serva poole ja tagasi, väga ettevaatlikult segades. Munamass hüübib vähehaaval ja muutub kreemjaks. Kui vedelat munasegu enam ei paista, võta pann tulelt. Puista omletile maitse järgi soola ja pipart.

Määri croissant’ide siseküljele praetud baklažaani määret, lisa omlett ja salat. Soovi korral võid lisada viilu vinnutatud sinki. Serveeri kohe, kuni omlett on soe.

Retseptid

KANASALAT

MAGUSHAPU KANA ANANASSIVIILUDEGA

GNOCCHI’D (KARTULIKLIMBID) PRAETUD KANAGA

TÄIDETUD KIRSSTOMATID

PASTA TOMATIKASTMES

GLASUURITUD RIBID GRILLKASTMES