GLASUURITUD RIBID GRILLKASTMES

KOOSTISAINED:

4 portsjonit | Valmistamisaeg: 240 minutit |

2 liitrit vett
2 kg searibi
KITCHEN MASTERS BBQ-kastet
3 küüslaugu küüned purustatuna
grillvürtsisegu lihale
värsket rosmariini
loorberilehti
õli
soola

VALMISTAMINE:

Vala vesi suurde kastrulisse, lisa sool ja sega korralikult. Lisa küüslauk, rosmariin ja loorberilehed. Pane ribid maitsestatud vette, nii et need oleksid kaetud, ja lase külmikus üle öö marineerida.

Enne küpsetamist tilguta ribidele õli, hõõru need vürtsiseguga sisse ja mähi siis tihedalt fooliumisse.

Ribisid oleks kõige parem küpsetada grillil, umbes 3–4 tundi.

Küpsetamise lõpus võta ribid fooliumist välja, kata hoolega BBQ-kastmega ja rösti veel mõni minut.

Retseptid

KANASALAT

MAGUSHAPU KANA ANANASSIVIILUDEGA

GNOCCHI’D (KARTULIKLIMBID) PRAETUD KANAGA

TÄIDETUD KIRSSTOMATID

PASTA TOMATIKASTMES

SUUPISTE KÕVA JUUSTU MÄÄRDEGA