GNOCCHI’D (KARTULIKLIMBID) PRAETUD KANAGA

KLASSIKALINE tomatikaste

KOOSTISAINED:

4 portsjonit | Valmistamisaeg: 20 minutit |

0,5 kg kanahakkliha
tükeldatud sibulat
2 spl õli
1 purk tomatikastet KITCHEN MASTERS Classic
soola
punet
riivitud kõva juustu

VALMISTAMINE:

Keeda gnocchi’d, nagu pakendil kirjas.

Samal ajal kuumuta suurel pannil õli ja prae selles sibulad. Lisa kanahakkliha ja prae, kuni liha on läbi küpsenud. Lisa tomatikaste, sool ja pune ning küpseta seni, kuni kaste hakkab keema. Seejärel kuumuta tasasel tulel umbes 5–10 minutit.

Nõruta keedetud gnocchi’d, pane koos kastmega pannile ja sega hoolega.
Serveerimisel puista peale riivitud kõva juustu.

Retseptid

KANASALAT

MAGUSHAPU KANA ANANASSIVIILUDEGA

TÄIDETUD KIRSSTOMATID

PASTA TOMATIKASTMES

GLASUURITUD RIBID GRILLKASTMES

SUUPISTE KÕVA JUUSTU MÄÄRDEGA